Als bakker weet u als geen ander dat de afwerking en vulling van uw gebak en patisserie belangrijk zijn. De juiste toppings en vullingen bepalen niet alleen de smaak, maar creëren ook een visuele beleving. Lees er hier alles over.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Trends en nieuwigheden bij toppings en vullingen
Klanten zoeken meer dan enkel een zoete traktatie; ze willen een onvergetelijke smaakervaring. In dit artikel gaan we dieper in op de populairste toppings en vullingen, delen we praktische tips en toepassingen, en duiken we in de nieuwste trends.
Met BIT, Bread Improver Technology, tilt Zeelandia elk bakproces naar een hoger niveau. Unieke combinatie van expertise en wetenschap zorgt voor topkwaliteit, efficiëntie en innovatieve bakcreaties.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Een lokale STEM-alliantie als degelijk en duurzaam fundament
Françoise Chombar toont op het Symposium Technisch Onderwijs hoe lokale STEM-allianties de sleutel vormen tot een toekomstgericht en inclusief onderwijs. Door nauwe samenwerking tussen onderwijs, bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties krijgen jongeren meer kansen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen en bouwt Vlaanderen aan een sterker, veerkrachtiger STEM-landschap.
Laatste kans om in te schrijven voor het Food Process Seminar
Zes keynotesprekers zullen op 13 november hun expertise delen tijdens het Food Process Seminar rond de toepassing van AI in de voedingsindustrie vanuit hun een eigen insteek. Automatisering, voorspellend onderhoud, energie-efficiëntie, robotica en kwaliteitscontrole zijn slechts enkele van de topics die aan bod zullen komen.
Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.